Pappa! var är du? / Daddy! Where are you?

Pappa ! Var är du?” – titeln på det verk jag deltog med i Havremagasinet i Boden 2010 där temarubriken löd “Ryssen kommer.

Om rädsla, främlingsskap och konsten som fredsbevarare.
/ About fear, alienation and art as peacekeepers.

More about, in english, at Havremagasinet website >>

"Pappa ! Var är du?" - titeln på det verk jag deltog med i Havremagasinet i Boden 2010 där temarubriken löd "Ryssen kommer". Om rädsla, främlingsskap och konsten som fredsbevarare. Här en bild från rummet från 3:e våningen. Min plats i det 5-våniga huset.
Rummet från 3:e våningen. Min plats i det 5-våniga huset.
"Pappa ! Var är du?" - titeln på det verk jag deltog med i Havremagasinet i Boden 2010 där temarubriken löd "Ryssen kommer". Om rädsla, främlingsskap och konsten som fredsbevarare. Här är rummet färdigt. Ytterväggarna målade och det inre tapetserat med utskrifter av uppförstorat foto från 1949 där bl.a. min far finns med. Foto: Anders Alm.
Här är rummet färdigt. Ytterväggarna målade och det inre tapetserat med utskrifter av uppförstorat foto från 1949 där bl.a. min far finns med.

"Pappa ! Var är du?" - titeln på det verk jag deltog med i Havremagasinet i Boden 2010 där temarubriken löd "Ryssen kommer". Om rädsla, främlingsskap och konsten som fredsbevarare. Foto: Anders Alm.Pappa ! Var är du?" - titeln på det verk jag deltog med i Havremagasinet i Boden 2010 där temarubriken löd "Ryssen kommer". Om rädsla, främlingsskap och konsten som fredsbevarare. Foto: Anders Alm."Pappa ! Var är du?" - titeln på det verk jag deltog med i Havremagasinet i Boden 2010 där temarubriken löd "Ryssen kommer". Om rädsla, främlingsskap och konsten som fredsbevarare. Foto: Anders Alm.
Foto: Anders Alm

Se gärna här också om utställningen RÄDD från 2008 i Boden >>